Rodanar Pallets, producent van palletten, kisten en kratten.

Rodanar Pallets, een Belgisch familiebedrijf, met vestigingen in Snaaskerke en Lichtervelde, (Gistel, West-Vlaanderen) is een toonaangevende producent van houten palletten, kisten en kratten.

 

We zijn echter meer dan een producent. Als innovatieve en service gerichte partner doen wij uw kost dalen door een houten verpakking te ontwikkelen die afgestemd is op de specifieke noden van uw bedrijf.

 

Met 45 medewerkers produceren wij jaarlijks ongeveer vier miljoen palletten, kisten en kratten voor klanten in België, Nederland en Frankrijk. De productie is afgestemd op verschillende sectoren: bouw, voeding, glas, logistiek, chemie en niche.

 

Rodanar Pallets beschikt over een modern productieapparaat: op 11 automatische lijnen in Snaaskerke worden zo’n 25.000 pallets per dag gemaakt. Daarnaast werken wij voor de productie van bepaalde pallets samen met een beschutte werkplaats in Lichtervelde, dat tevens beschikt over een hoogtechnologisch machinepark voor een kwalitatieve productie.

 

Onze technische knowhow en jarenlange ervaring geven Rodanar Pallets de voorsprong om samen met u het verschil te maken. We hebben dan ook de ambitie om te blijven groeien en mee te evolueren met de wensen van onze klanten.

 

Contacteer ons voor al uw nodige informatie of voor uw prijsofferte!

Bekijk onze bedrijfsfilm van Rodanar Pallets

Contactgegevens
 

Rodanar Pallets (Snaaskerke)
Gistel - Rodanar Pallets


Ecologie en kwaliteit, hand in hand. Paletten en kisten

Steenovenstraat, 9
8470 Snaaskerke
Gistel
Contacteer ons

059 27 08 00
059 27 51 28